ARDAHAN DERNEĞİ AÇIKMALA YAPTI - AMACIMIZ KARSTAN KURTULMAK DEĞİL

9 Eylül 2013 Pazartesi



ARDAHAN KAMUOYUNA BASIN AÇIKLAMASI

Degerli Ardahanlılar, Dernegimiz 1987 yılında Ardahanın il olması amacıyla kurulmuş ve amacınada ulaşmıştır. 

1992 yılında il olmuştur. Şimdi ise Ardahanın güzelleşmesi ve kalkınması için aralıksız çalışmalar yapmakta ve yapmayada devam edecektir. Derneğimizin yönetim kurulu ve Birim Başkanları arkadaşlarımın özveril çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum.

Bir çok Belediyeler kendi aralarında KARDEŞ BELEDİYE olup, her hangi bir ihtiyacı veya sorunu olunca karşılıklı görüşüp çözüm bulmaktadırlar, dolayısıyla kimse kimsenin güdümüne girmemektedirler. Derneğimizde birlikte haraket edeceği Derneklerle KARDEŞ DERNEK lerle birlikte hareket edeceğiz ARDAHAN DERNEKLERİ zaten bizim derneklerdir.

Bir kaç ay önce İSTANBUL AZARBAYCAN DERNEĞİYLE Kardeş Dernek ilan edilmiş, yakın zamanda ise İstanbul KARS İL DERNEĞİ ile kardeş Dernek ilan edeceğiz. Başka bir gelecekte ise Herhangi bir il Derneği olabilir. Kardeş Dernek olunca hiç kimse kimsenin güdümüne girmez. Her Derneğin kendine göre Tüzügü vardır.

Bazı yerel İnternet Haber Gazetelerinde Derneğimize yönelik KARSIN GÜDÜMÜNDEN KURTULMALI diye haberler yapılmaktadır. Bu tür girişimler bölgemize yarar değil zarar vermektedir. İstanbul ARDAHAN DERNEĞİ'nin vizyonu bellildir. Tüm Ardahan ve ARDAHANLILARIN yararına çalışmalar yapmakta yapmayada devam edecektir.

Ardahan-Artvin yolu Sahara mevkiinde yapılacak olan tünel ve Ilgar - Posof tünelleri Ardahanlıların yüz yıllık rüyasının gerçekleşmesi için hep birlikte gündeme getireceğiz ve takipçisi olacağız Kura nehrinin karadenize aktarılması şu an derneğimizin girişimleriyle Mahkeme durdurma kararı almıştır. Mahkeme devam ediyor.

GÜNDEMDE 1. Aktaş sınır Kapılsı 2. Ardahan Hava alanı 3. Ardahana İŞ ADAMLARININ Yönlendirilmesi 4. Hoçvan Bölgemizin İlçe olması bunlardan bir kaç tanesidir HER ŞEY ARDAHAN VE ARDAHANLILAR İÇİN
SAYGILARIMIZLA

İstanbul ARDAHAN İL DERNEĞİ YÖNETİM ve Birim Başkanlarımız Adına
Ahmet Demirbaş
Dernek BAŞKANI


MEHMET ALİ ARSLAN Haber News 
Yazıyoruz Çünkü Herkes Okuyor
www.mehmetaliarslan.name.tr
.
.
.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ardahan Sayfaları © 2013 | Designed by , in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and Forum