İstanbul Ardahan İl Derneği Federasyona Katıldı @ Arda-fed Haberleri

17 Şubat 2014 Pazartesi



Merkezi İstanbul Kartal’da bulunan, Ardahan İli Sosyal Kültür ve Dayanışma uzun görüşmeler sonucunda 05 Şubat 2014 Çarşamba akşamı saat 19.00 Ardahan ili Dernekler Federasyonu (ARDA-FED) Şişli’deki merkezinde yapılan toplantıda Federasyona üye oldu.
İstanbul Ardahan İl Derneği katilmak icin Dernek yönetimi ve birim başkanlarının aldığı karar doğrultusunda, Çarşamba akşamı Şişli’de bulunan Ardahan Dernekler Federasyonu istanbul Ardahan il Derneği ile yapılan toplantıda ortak görüşler paylaşıldı ve uzlaşmaya varıldı. İstanbul Ardahan İl Derneği Ardahan Dernekler Federasyonu’na 5 tane delelge verdi. Delegeler şunlar: Şenol POLAT,Yaşar KIZILARBABA,Muhtasim SARIKAYA , Julide KAYA  ve Ayfer POLAT olarak açıklandı.Federasyona üye olan Dernek sayısı 24 oldu.
Şişli’deki toplantıya Ardahan Kültürevi Başkanı Tuncer DAĞ ve yönetimide katıldı. Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Güven DOĞRUYOL ”ARDA-FED şimdi daha güçlü” dedi.İstanbul Ardahan il Derneği Başkanı Ahmet DEMİRBAŞ ” Geç kalınmış bir üyeliktir. Bundan böyle birlik içinde olmamız gereken yerdeyiz. ARDA-FED hepimizin evi ve üst çatısıdır.Tüm Ardahan Derneklerinin üye olması mecburiyeti vardır”dedi.Toplantıda Ardahan’ın kurtuluş tarihi olan 23 Şubat etkinlikleri konuşuldu.Ayrıca CHP Esenyurt Belediye Başkanı adayı Gürbüz ÇAPAN’ın desteklenmesi kararı alındı.

www.mehmetaliarslan.name.tr

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Ardahan Sayfaları © 2013 | Designed by , in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and Forum